Onze organisatie


Hagendoorn NVM Makelaardij is een klein en allround makelaarskantoor  gevestigd in Kralingen aan de Oostzeedijk. De organisatie wordt geleid door Herbert Hagendoorn, beedigd NVM makelaar en reeds sinds 1989 werkzaam in de Rotterdamse makelaardij. Zijn advies is persoonlijk helder en deskundig.


Ons werkgebied

De aan- en verkoop van particulieren woningen, evenals de verhuur hiervan, vormt onze belangrijkste activiteit. De woningen zijn veelal luxe appartementen en karakteristieke huizen. Ook voormalige schoolgebouwen en fabrieken alsmede villa's en pakhuizen maken onderdeel van het Hagendoorn portfolio.

Hieronder volgt een totale opsomming van onze activiteiten:
  1. Aan- en verkoop begeleiding van woningen in en rond Rotterdam
  2. Tijdelijke of permanente verhuur van woningen in en rond Rotterdam
  3. Beheer van kantoor- en bedrijfspanden in opdracht van beleggingsmaatschappijen.
  4. Verhuur van kantoor- en bedrijfsruimten in en rond Rotterdam
  5. Projectbegeleiding voor beleggers en particulieren.


Waarom Hagendoorn NVM Makelaardij


De juiste makelaar is een belangrijke stap naar optimaal woonplezier. Uw keuze. Met Hagendoorn NVM makelaardij verzekert u zich van het volgende:

- Als zoon van een architect heeft Herbert Hagendoorn een sterk bouwkundig inzicht waarmee hij u graag van dienst is bij eventuele herinrichting van uw kooppand.
- Herbert Hagendoorn heeft grote liefde voor het vak en is dan ook zeer persoonlijk bij de invulling van uw woonplannen betrokken.
- Door de kleinschalige en flexibele opzet van onze organisatie bieden wij u een zeer accurate dienstverlening.
- Geboren en getogen in Rotterdam kan Herbert Hagendoorn u van optimale woon- en omgevingskennis voorzien.
- Als beëdigd NVM makelaar biedt Hagendoorn NVM Makelaardij u toegang tot de Funda site, een belangrijk kanaal voor de verkoop van uw huis. Het NVM lidmaatschap biedt teven ondersteuning op juridisch gebied en zorgt met de jaarlijkse educatie dat onze kennis up-top-date wordt gehouden. Dit   geeft u een basis kwaliteitsgarantie.
- Door de kleinschaligheid van de organisatie beperken wij de overheadkosten tot een minimum waarmee u verzekerd bent van concurrerende tarieven.

Wij zien u graag als klant tegemoet.
Herbert Hagendoorn RMT